Mistletoe Kisses – Jocelijne Design

Hoi allemaal! Nog een laatste kerst kaartje van mij voor dit jaar! En tevens mijn laatste kaartje als gast designer. Jocelijne zelf heeft vorige week een super leuk ornamentje gemaakt voor in de kerstboom. Deze heb ik als inspiratie gebruikt voor het kaartje van vandaag.

Als eerste maakte ik de twee sneeuwpoppen met behulp van de ‘Tumble Friends’ (6002/1179) set. Voor het maken van de sjaals heb ik de Santa Claus (6002/1329) set gebruikt. Om de sneeuwpoppen meer tot leven te laten komen, heb ik op bepaalde plekken highlights aangebracht met een gel pen. Voor de marretak heb ik de ‘Jingle Ornamenten’ (6002/1330) set gebruikt. Op de strik en de bessen heb ik Glossy Accents aangebracht.

Voor de achtergrond van de kaart heb ik Distress Oxide Ink Mowed Lawn en Twisted Citron geblend op wit papier. Om het wat extra’s te geven, heb ik met een penceel en goude waterverf spetters gemaakt op de achtergrond. Om de kaart te framen, gebruikte ik het marretak papier van de Snow Day Remix van Lawn Fawn.

Ik hoop dat je dit kaartje leuk vind en ik wens jullie allemaal fijne feestdagen!

Leave a Reply