Flower Power – Jocelijne Design

Hoi allemaal! Vandaag een nieuw kaartje met Jocelijne Design! De laatste release is deze super toffe Hippy Van (6002/13650) stans waar ik het kaartje van vandaag mee heb gemaakt.

Als eerste ging ik aan de slag met de bus zelf. Deze stanste ik uit Spring Fling papier van Lawn Fawn. Om de ruiten er als glas uit te laten zien, heb ik acetaat over geel papier aangebracht en dat als de ruiten gebruikt. Om de koplampen te laten schijnen, heb ik er Glossy Accents over heen gedaan.

Voor de andere decoratie elementen zoals de muzieknoten, bloemen, en bril, heb ik ook het Spring Fling papier gebruikt. Op de glazen van de bril heb ik ook Glossy Accents aangebracht. Als achtergrond heb ik geel papier gekozen en uitgestanst met de Polka Dot stans van Lawn Fawn. Om het flower power effect nog meer te versterken heb ik voor een bloemetjes rand gekozen die ik heb gestanst met de Stitched Scalloped Frames van Lawn Fawn. Als laatste voegde ik de tekst ‘You’re the best’ toe op een Fancy Wavy Banner.

Ik hoop dat je dit kaartje leuk vind en het je inspiratie heeft gegeven voor deze leuke stans!

Leave a Reply