Peaking Snowman – Jocelijne Design

Hoi allemaal! Het was zo ontzettend leuk om dit kaartje te maken! De sneeuwman zou heel graag willen dat hij ook binnen kon zijn bij de gezellige kerstboom met cadeautjes!

Voor dit kaartje ben ik heerlijk creatief aan de slag gegaan met de ‘Jingle Ornamenten’ (6002/1330) set. Met een van de stansen uit de set heb ik een kerstboom gemaakt! Het is even wat werk met het uit stansen, maar dan krijg je een prachtig gelaagde boom. En om de boom aan te kleden heb ik ook een kerster en kerstballen gestanst. Om deze mooi te laten schitteren, heb ik er Stickles en Glossy Accents op gedaan.

Het leek me ontzettend leuk om een sneeuwpop door een raam naar binnen te laten kijken. Dus met behulp van de ‘Tumble Friends’ (6002/1179) heb ik uit glitter papier de sneeuwpop gemaakt. Voor het raam zelf heb ik het rondje uit de ‘Gumball Sweets’ (6002/1366) gebruikt.

Voor de huiskamer plakte ik pattern paper van Lawn Fawn uit het Spiffy Speckles en Fall Fling paper pack op de kaart basis. Voor de plint en het raam heb ik hetzelfde rode papier gebruikt als voor de candy cane en het cadeau. De tekst ‘Merry Christmas’ heb ik op vellum ge-heat-embossed. Deze banner stans die ik hiervoor heb gebruikt is de Fancy Wavy Banner set van Lawn Fawn.

Ik hoop dat je dit kaartje leuk vind en het je in de kerst sfeer heeft gebracht!

Leave a Reply