Sinterklaas – Wie zoet is…

Hoi allemaal! Gedurende de periode van 17 november t/m 5 december hebben we een Sinterklaas challenge bij Jocelijne Design! Wie maakt het leukste Sinterklaas labeltje voor aan de surprise en cadeautjes? Als je mee wilt doen, wordt lid van onze Facebook groep en deel je prachtige creaties! Ik ben heel erg benieuwd wat jullie kunnen maken met de producten van Jocelijne Design. Om wat inspiratie te krijgen heb ik vandaag voor jullie een Sinterklaas kaartje gemaakt. Het is dus geen labeltje maar je kan hem alsnog natuurlijk gebruiken ter inspiratie.

Als eerste ging ik aan de slag met het schimmeltje te maken met de ‘Tumble Friends’ (6002/1179) set. Deze set heb ik ook gebruikt om de zak van Sinterklaas te maken. Het strikje op de zak komt uit de ‘Jingle Ornamenten’ (6002/1330) set. De schoorsteen heb ik ook daarmee gemaakt, het is de stans van de cadeautjes. De piet heb ik gemaakt met de ‘Santa Claus’ (6002/1329) set.

Om de achtergrond te maken gebruikte ik Distress Oxide Tumbled Glass en Mermaid Lagoon. Om het nog net iets donkerder te maken aan de randen, ging ik er nog lichtjes over heen met Distress Ink Black Soot. De gouden sterren heb ik gemaakt door gouden acryl verf te verdunnen met water en op de achtergrond te spetteren.

Na alle elementen op elkaar geplakt te hebben, kon ik ‘Wie zoet is …’ heat embossen op het dak. Als laatste heb ik nog highlights aangebracht op het kaartje, dit maakt echt een wereld van verschil!

Ik hoop dat je dit een leuk kaartje vind en het je inspiratie heeft gegeven voor het gebruiken van Jocelijne Design Producten. Tot de volgende keer!

Leave a Reply