Gumball Sweets – Jocelijne Design

Hoi allemaal! Er is weer een super leuke nieuwe stans uitgekomen van Jocelijne Design: ‘Gumball Sweets’ (6002/1366). Eerder deze week heb ik de snoepjes ook al gebruikt voor de Sinterklaas Challenge in onze Facebook groep. Maar vandaag zet ik deze stans volledig in het zonnetje! Met de nieuwe stans kan je onder anderen een kauwgumballen machine maken, maar ook bijvoorbeeld een sneeuwbol! Vandaag wilde ik eerst de kauwgumbal machine met jullie delen.

Als eerste ging ik aan de slag met het stansen van de snoepjes uit glitter karton van Lawn Fawn. Daarna stanste ik ook de andere elementen uit en gebruikte ik het Spring Fling papier, ook van Lawn Fawn. Aangezien ik er een schud kaartje van wilde maken, heb ik de bol zelf ook nog een aantal keer gestanst uit wit papier. Het makkelijkste is om het 1 keer uit flower foam te stansen, maar daar dacht dat ik vandaag niet aan. Tussen het gekleurde papier en de witte lagen heb ik acetaat geplakt om zo het raam te maken.

Vervolgens legde ik alle snoepjes op de achtergrond en plakte ik de bol er overheen. Daarna heb ik ook de andere elementen samengesteld van de machine. Om een extraatje toe te voegen, heb ik ook op 2 plaatsen op de machine Glossy Accents aangebracht. Om het kaartje te framen, stanste ik de Scalloped Border uit van Lawn Fawn en heb ik deze met foam tape op de achtergrond geplakt. Om het kaartje af te maken, voegde ik nog Nuvo Drops toe in een aantal kleurtjes die overeen kwamen met de snoepjes.

Ik hoop dat je dit kaartje leuk vind en het je inspiratie heeft gegeven om aan de slag te gaan met de Jocelijne Design producten! Tot de volgende keer!

Leave a Reply