Sinterklaas Challenge – Jocelijne Design

Hoi allemaal! Gedurende de periode van 17 november t/m 5 december hebben we een Sinterklaas challenge bij Jocelijne Design! Wie maakt het leukste Sinterklaas labeltje voor aan de surprise en cadeautjes? Als je mee wilt doen, wordt lid van onze Facebook groep en deel je prachtige creaties! En uiteraard is er voor de winnaar een mooie prijs! Ik ben heel erg benieuwd wat jullie kunnen maken met de producten van Jocelijne Design. Om wat inspiratie te krijgen heb ik vandaag voor jullie een aantal labeltjes gemaakt!

Als eerste ging ik aan de slag met Schimmel het paard te maken met de ‘Tumble Friends’ (6002/1179) set. Deze set heb ik ook gebruikt om de zak van Sinterklaas te maken. Het strikje op de zak en het cadeautje komen uit de ‘Jingle Ornamenten’ (6002/1330) set.

Vervolgens ging ik aan de slag met de pieten. Deze heb ik gemaakt met de ‘Santa Claus’ (6002/1329) set in verschillende kleurtjes. En natuurlijk komen de pieten en zelfs Schimmel met pepernoten en snoep strooien! Hiervoor heb ik de nieuwe stans van Jocelijne gebruikt genaamd ‘Gumball Sweets’ (6002/1366).

Om de snoepjes er extra lekker uit te laten zien, heb ik op een aantal Stickles gedaan en op anderen Glossy Accents. Dit alles heb ik gedaan nadat ik alle elementen op de tags had bevestigd. Het moet even drogen namelijk. En om nog meer kleur en vrolijkheid van de kaartjes af te laten springen heb ik ook Nuvo Drops in verschillende kleuren toegevoegd.

Ik hoop dat je deze labels leuk vind en het je inspiratie geeft om zelf aan de slag te gaan en mee te doen aan de challenge. Zoals je ziet zijn er super veel mogelijkheden met de Jocelijne Design producten! Ik ben benieuwd wat je gaat maken. Tot de volgende keer!

Leave a Reply