Borre The Puppy Vliegt Weg !

Hoi allemaal! Vandaag deel ik nog een kaartje met de leuke stempelset ‘Borre the Puppy’ (6410/0519) van Jocelijne Design! Een van de hondjes had zo leuk zijn staart omhoog en die was perfect voor het idee dat ik had.

Hi everyone! Today I’m sharing another card with the cute stamp set from Jocelijne Design called ‘Borre the Puppy’ (6410/0519). One of the dogs has its tail up high and this one was perfect for the idea I had in mind.

Als eerste stempelde ik het hondje en de voederbak met Memento Tuxedo Black ink en kleurde ik ze in met copic markers. Daarna knipte ik hem uit en ging ik aan de slag met het uit stansen van alle andere elementen. Het hekje, de wolken en het gras zijn van de ‘Tumble Friends Farm’ set (6002/1193). De ballonnen heb ik gemaakt met een van de ‘Tumble Friends’ (6002/1179) stansen.

First I stamped the images with Memento Tuxedo Black ink and colored them with my copic markers. Then I fussy cut the images and started with die cutting all the other elements. The fence, clouds, and grass are from the ‘Tumble Friends Farm’ set (6002/1193). And the balloons are made with one of the dies from the ‘Tumble Friends’ (6002/1179) set.

Vervolgens ging ik aan de slag met de Oxide inks. Voor de achtergrond heb ik Tumbled Glass en Mermaid Lagoon gebruikt. Voor het gras gebruikte ik Mowed Lawn en deze heb ik ook gebruikt voor een paar ballonnen. Voor de andere ballonnen pakte ik Picked Raspberry, Wilted Violet, en Mustard Seed.

Now all the die cut elements were ready, it was time to color them. For this I used Distress Oxide inks. For the balloons I used Picked Raspberry, Wilted Violet, Mustard Seed, and Mowed Lawn. For the grass I also used Mowed Lawn. And for the background I used Tumbled Glass and Mermaid Lagoon.

Nu alle elementen klaar waren kon ik ze vastplakken op de achtergrond. Dit gespikkelde papier is van het Spiffy Speckles papier pak van Lawn Fawn. Onderaan de kaart stempelde ik ‘gefeliciteerd’ met de ‘Gefeliciteerd’ set van Carlijn Design. Om het een extraatje te geven, heb ik het ge-heat embossed met clear embossing powder. Als laatste heb ik de balonnen gecoat met Wink of Stella en een aantal highlights aangebracht met een witte gel pen.

Now all the elements for the card were ready to be adhered to the card base. To frame the main scene, I used pattern paper from the Spiffy Speckles pack from Lawn Fawn. At the bottom of the card I stamped ‘gefeliciteerd’ (congratulations) and heat embossed it with clear embossing powder. This sentiment is from the ‘Gefeliciteerd’ stamp set from Carlijn Design. To add some final touches, I put Wink of Stella on the balloons and applied a couple of highlights with a white gel pen.

Ik hoop dat je dit een leuk kaartje vind en het je inspiratie heeft gegeven voor het gebruiken van Jocelijne Design Producten. Tot de volgende keer!

I hope you like this card and it gave you inspiration. Thank you for stopping by and see you next time!

Leave a Reply