Cute Lucky Ladybug – Jocelijne Design

Hoi allemaal! Vandaag ben ik weer terug met een vrij nieuwe set van Jocelijne Design genaamd ‘Succes’ (6002/1364). Deze set bevat super leuke klavertjes en een stans voor het woord ‘succes’.

Hi everyone! Today I’m back with a fairly new set from Jocelijne Design called ‘Succes’ (6002/1364). This set contains a number of clovers and a die for the word ‘succes’.

Als eerste ging ik aan de slag met het maken van het lieveheersbeestje met de ‘Tumble Friends’ (6002/1179) set. In de werkbeschrijving op de website van Jocelijne kan je precies vinden wat je nodig hebt om dit schattige lieveheersbeestje te maken. Voor het klavertje en het woord ‘Succes’ heb ik de ‘Succes’ set (6002/1364) gebruikt. Op de hartjes van het klavertje heb ik Stickles Star Dust gedaan om het een mooi glitter effect te geven. Voor de 2 bloemetjes heb ik de  ‘Tumble Friends Farm’ set (6002/1193) gebruikt.

First I die cut and assembled the ladybug which I made with the ‘Tumble Friends’ (6002/1179) set. If you would like to know which dies you need to create this cute ladybug, head over to the website of Jocelijne. For the clover and the word ‘Succes’ I used the ‘Succes’ set (6002/1364). To add a lot of sparkle to the clover heart and the sentiment, I put Stickles Star Dust on top. Then finally I die cut 2 flowers with the  ‘Tumble Friends Farm’ set (6002/1193) set.

Voor de achtergrond heb ik 2 verschillende paperpads gebruikt: Spring Fling van Lawn Fawn, en Party Patterns van MFT. Dit zijn super vrolijke patroontjes die heel goed samen gaan! Vervolgens kon ik alles plakken op de achtergrond. Om het kaartje helemaal af te maken heb ik nog highlights aangebracht op een aantal elementen en Glossy Accents aangebracht op de wangetjes van het lieveheersbeestje.

To create the background, I chose 2 pattern papers from the Spring Fling pack from Lawn Fawn and the Party Patterns pack from MFT. These are really fun patterns that go very well together and really compliment the cute ladybug with her clover. After adhering all elements to the background, I made some final touches by adding highlights with a white gel pen and adding Glossy Accents on the cheeks of the ladybug.

Ik hoop dat je dit een leuk kaartje vind en het je inspiratie heeft gegeven voor het gebruiken van Jocelijne Design Producten. Tot de volgende keer!

I hope you like this card and it gave you inspiration for using the Jocelijne Design products. Thank you for stopping by and see you next time!

Leave a Reply