Succes – Jocelijne Design

Hoi allemaal! Vandaag ben ik weer terug met nog een nieuwe set van Jocelijne Design genaamd ‘Succes’ (6002/1364). Deze set bevat super leuke klavertjes en een stans voor het woord ‘succes’.

Hi everyone! Today I’m back with another new set from Jocelijne Design called ‘Succes’ (6002/1364). This set contains a number of clovers and a die for the word ‘succes’.

Als eerste ging ik aan de slag met het maken van de kikker met de ‘Tumble Friends’ (6002/1179) set. Wist je dat je super veel verschillende diertjes kan maken met deze set? Op de website van Jocelijne kan je allemaal voorbeeldjes vinden. Na het maken van de kikker heb ik een aantal klavertjes van de Succes set (6002/1364) gestanst uit 2 kleuren groen karton. Voor een aantal van de hartjes en het woord ‘succes’ heb ik glitter karton gebruikt. Voor de hartjes die ik uit groen karton heb gestanst, heb ik ervoor gekozen om Wink of Stella en Glossy Accents toe te voegen voor een mooie glans.

First I die cut all the elements to create the cute frog. For this I made use of the ‘Tumble Friends’ (6002/1179) set. Did you know you can create a lot of different animals with this set? Visit the website from Jocelijne to see a lot of examples. After making the frog, I die cut a bunch of clovers from the Succes set (6002/1364) out of green colored cardstock. The word succes and and some of the clovers hearts, I die cut out of glitter cardstock. For the hearts out of the green cardstock, I added Wink of Stella and Glossy Accents to give them a nice shine.

Voor de achtergrond heb ik Distress Oxide Mustard Seed en Twisted Citron gebruikt. Voor de rand van de kaart heb ik de Scalloped Rectangle Frames stans gebruikt van Lawn Fawn. Nu alle elementen gereed zijn kon ik ze op de kaart basis bevestigen en was de kaart klaar!

For the background, I used Distress Oxide Mustard seed and Twisted Citron. To frame the card, I used the Scalloped Rectangle Frame die from Lawn Fawn. All the elements were now ready to be adhered on the card base. And that finishes of the card!

Ik hoop dat je dit een leuk kaartje vind en het je inspiratie heeft gegeven voor het gebruiken van Jocelijne Design Producten. Tot de volgende keer!

I hope you like this card and it gave you inspiration for using the Jocelijne Design products. Thank you for stopping by and see you next time!

Leave a Reply